Știri

Avem deja 38 de susținători și 12% din target atins, la doar 5 zile de la lansare!

0

Mulțumim platformei crestemidei.ro și tuturor celor care ne-au împărtășit pe parcursul week-end-ului povestea lor cu Cazinoul.
Contribuie și tu la reactivarea Cazinoului accesând urmatorul link.

 more

Lansăm campania de crowdfunding!

0

În cadrul Street Delivery CALUP  dă start-ul campaniei de crowdfunding pentru Cazinoul din Constanța, pe care incepând de vineri , 13 iunie o veți găsi pe platforma creștemidei.ro

Vom povesti despre proiect sâmbătă, 14 iunie, ora 19:00 la Peste drum.

V-am pregătit câteva obiecte care poartă brand-ul CaziNou, de a căror grafică s-a ocupat Ioana Enescu. more

Calup va deschide Cazinoul din Constanța!

0

Începem pregătirile pentru cel mai important proiect al nostru de până acum.
În vara lui 2014, în perioada 1-10 august, ne-am propus să deschidem unul dintre cele mai importante clădiri de patrimoniu național, care este inactivă de peste 10 ani.
Am obținut acordul Primăriei Municipiului Constanța, acum avem nevoie de voi pentru a face posibil acest proiect.
Deocamdată, vă invităm să faceți un tur virtual prin clădire: more

Antumbra, Joi 20 iunie

0

Imediat după Street Delivery, Calup vă invită la a doua sa intervenție urbană, pe Masaryk 25, fostul sediu Romania Film și locul în care se făcea cenzura, unde cuvântul “nu” anula imaginea, intenția, demersul artistic. Filmul, umbrele mișcătoare (așa cum era numit în popor filmul alb-negru, la începuturile sale), bântuie în continuare, încât singura funcțiune actuală a casei este de platou de filmare.

15 iunie marchează prima fază a intervenției, când vom explora grădina și subteranul, printr-o experiență în care umbrele sunt mai importante decât ceea ce le generează. Fazele următoare vor deschide vastele încăperi ale casei, de jos în sus. more

Dark Matters, Sâmbătă 27aprilie

0

Sâmbătă, 27 aprilie, Calup deschide vila Caimatei 10 cu o petrecere- vernisaj, pentru a experimenta pe întuneric trei etaje de instalaţii, exponate şi petrecere, prin jocuri de lumină şi sunet.

DARK MATTERS e o intervenţie punctuală asupra peisajului cultural al Bucureştiului care deschide pentru o singurâ datâ spaţiul unei case somptuase, inaccesibilă publicului.
COLECTIVA NOCTURNĂ îşi uneşte forţele cu echipa Calup pentru primul eveniment de punere în valoare a unuia din monumentele Bucureştiului, casa Caimatei 10, în care arta se va combina cu viaţa de noapte. more